Meteen naar de inhoud
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The NetworKing Charles Ruffolo

september 25 @ 6:00 pm - 11:00 pm

€65,00

Succesvol zakendoen. Wie wil dat niet? Altijd op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe markten, meer kennis. Die zoektocht is, of u dat nou wil of niet, sterk afhankelijk van anderen. En daarom is succesvol netwerken een onmisbare ‘tool’ in uw gereedschapskist. Netwerken is uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering en het is de makkelijkste manier om kansen te creëren. Maar dan moet u het wel goed doen, uiteraard!

Daarom bieden Theater aan het Water en Lokaal 55 u de unieke mogelijkheid om uw skills op dit gebied te ontwikkelen. Een bijeenkomst met The NetworKing (Charles Ruffolo) is een unieke combinatie van annekdotes en voorbeelden, entertainment en ‘hands-on’-tips en tricks van de meester zelf.

Ruffolo (opgegroeid in Pittsburgh, VS) verhuisde voor de liefde naar Nederland en heeft zich toegelegd op de kunst van het netwerken. Hij bemiddelt in inspirerende unieke evenementen (zo bracht hij al eens president Clinton en Richard Branson naar Nederland), maar bovenal deelt hij zijn kennis en kunde tijdens seminars en in boeken met zijn gretige ‘gehoor’.

Kost een kaartje voor zijn seminars normaal gesproken al € 75,00. Wij bieden u de unieke gelegenheid aanwezig te zijn bij een energieke en inspirerende sessie op maandag 25 september in Lokaal 55 voor slechts € 65,00, inclusief een dinerbuffet en welkomstdrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van theater aan het water (www.theateraanhetwater.nl) of lokaal 55 (www.lokaal55.nl) 

Details

Date:
september 25
Time:
6:00 pm - 11:00 pm
Cost:
€65,00

Venue

Lokaal 55
Oude Oppenhuizerweg
Sneek, Fryslân 8606 JB Netherlands
+ Google Map
Phone
0515 460 321
View Venue Website

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar