Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aron Elstak

november 25 @ 6:00 pm - 10:30 pm

€75,00

Aron Elstak is terug, solo op het toneel! Hij neemt afscheid van de nostalgie en gaat op zoek naar zijn plek in het Hier en Nu. Zijn nieuwe programma Toetje barst van de hilarische personages, liedjes en treffende conferences waarin hij de tijdsgeest vat en urgente futiliteiten zoals social media fileert.

In Toetje schopt Aron alle hokjes en normen omver. Hij zoekt verbinding in een gepolariseerde wereld.

Aron steunt Black Lives Matter én zijn hart gaat sneller kloppen van boerenkool met rookworst. Aron is half Surinaams-Indonesisch en half Fries. Hij wil bij iedereen horen en het vooral voor iedereen goed doen, maar het liefst is hij gewoon zichzelf – in al zijn kleuren. Een bolletje ijs wordt pas lekker als je er discodip overheen flikkert.

In Toetje speelt hij met vooroordelen en nieuwe inzichten. Hij schuwt de harde grappen niet en bouwt een confettifeest voor iedereen die het met hem vieren wil, in zijn kenmerkende stijl: grootse en kleine liedjes, typetjes en verrassende wendingen. Maar dan geëngageerder dan ooit.

Hij behoort tot het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen (BNNVARA) op NPO Radio 2, waarvoor hij meer dan 60 scènes en liedjes schreef en speelde. Hij is de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee elke uitzending wordt afgesloten.

In februari 2022 kwam zijn nieuwe single #Jacques uit, een eervolle opdracht van het Amsterdams Kleinkunst Festival: “Hij speelt als geen ander met taal en muziek en slaat met #Jacques zowel artistiek als inhoudelijk de spijker op zijn kop”.

Gegevens

Datum:
november 25
Tijd:
6:00 pm - 10:30 pm
Kosten:
€75,00

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Aron Elstak
Ticket inclusief diner
75,00